Geometrisäkring

Utbildningens upplägg

Företagsanpassad utbildning : Vi kommer till er och håller utbildningen i era lokaler

Öppen utbildning : Vi arrangerar utbildningen på lämplig plats och lokal.


Utbildningen är en 2-dagars lärarledda utbildning där vi blandar teoretiska genomgångar med övningsuppgifter som vi efter övningarna utförande gemensamt går igenom.

Kursmaterial

Handboken är på 212 sidor fördelade på teoretiskt material som är rikligt illustrerat med bilder, många övningsuppgifter med facit samt i slutet av boken finns det ett antal linjerade sidor för egna anteckningar. Vi erbjuder även specialanpassade handböcker till större företag.

Utbildningen kostar : 4.700 kr

I priset ingår all kursdokumentation, samt en månads fritt abonnemang på hemsidan www.utb-moduler.com. Vid öppna utbildningar tillkommer Kostnad för måltider (kaffe/lunch/ frukt och ev. middagar) samt ev övernattningar. Vi bokar och planerar allt. Vid utbildningar utanför Sveriges gränser : Begär offert.

Antal kursdeltagare

Vi rekommendera att antal kursdeltagare ligger på 10 – 15 personer men naturligtvis är vi flexibla för både mindre och större grupper.

Förkunskaper

Utöver datorvana krävs att ni gått vår utbildning “Form & lägetoleranser” eller på annat sätt skaffat kunskap inom ämnesområdet.

Vid frågor kontakta Lars Hammare Lars.Hammare@telia.com tel : 0709400130